Horsens-vagter anmeldt for vold

En række Brøndbyfans er gået sammen om at anmelde vagter fra firmaet Aros for den behandling, de fik under kampen på CASA Arena i sidste weekend.

Det gik heftigt for sig på Brøndbys fanafsnit under superligakampen i Horsens. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

En række Brøndbyfans er gået sammen om at anmelde vagter fra firmaet Aros Vagt for den behandling, de fik under kampen på CASA Arena i sidste weekend.

En vagt bliver anmeldt for vold, da han ifølge brøndby-tilhængeren, der har kontaktet DR Sporten, kastede ham til jorden og lukkede for hans luftveje med et knæ i maven og en hånd på struben.

Christian Kindler er en af anmelderne. Han fortæller at han flere gange forsøgte at komme i kontakt med vagterne for få udleveret en brandslukker, så han kunne slukke de brande, der var på tribunen. Men det blev afvist af vagterne. De svarede i stedet igen med at sprøjte vand i hovedet på ham.

På et tidspunkt kravlede Christian Kindler ind over banden for at tale med en vagt. Efter lidt diskussion kom en anden vagt og blander sig.

- Pludselig tager den ledende vagt fat i mine arme og låser dem. Han hiver mig ned over disse jernstativer og sætter sig på mig med et knæ i maven på mig og en hånd på min strube, så han blokerer for min vejrtrækning. Jeg er meget oprevet og chokeret over den behandling, siger Christian Kindler til DR Sporten.

Direktør fra Aros, John Bundgaard, afviser beskyldningerne fra Christian Kindler.

- Jeg har kun hån til overs for de ting, han kommer med. Jeg har hørt så meget løgn, at jeg ikke gider kommentere på det, siger han til DR Sporten.

Ud over voldsanmeldelsen fra Christian Kindler, bliver en anden vagt anmeldt for at have slået fans med en flagpind.

FacebookTwitter