Ikke mere 'Pålshow': Hobros Superliga-rekordholder vil væk til sommer

Hobro-angriberen Pål Alexander Kirkevold satte i efteråret Superligarekord for at have scoret i flest kampe i træk. Til sommer søger han nye græsgange.

Pål Alexander Kirkevold har lige forlænget sin kontrakt med Hobro. Han regner dog allerede med at forlade klubben til sommer. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Fodboldklubben Hobro må nok snart indstille sig på en tilværelse, hvor mål ikke er lig med Pål og omvendt.

Den norske angriber Pål Alexander Kirkevold, der i efteråret satte Superligarekord, da han scorede i 11 kampe i træk, vil nemlig væk fra klubben til sommer.

- Jeg har en tanke om at gøre det så godt, at jeg bliver solgt til sommer, siger Kirkevold til DR Sporten.

Den 27-årige målmaskine satte i december sidste år sin underskrift på en fire-årig kontrakforlængelse med Hobro. Men hverken han eller klubben forventer, at han også er at finde i den nordjyske klub, når kontrakten løber ud.

- Med den her kontrakt har jeg en sikkerhed, så jeg kan fokusere på at gøre det godt på banen som muligt.

- Vi skrev fire år med ham, så vi nu har god tid til at finde en god klub til ham. Jeg tænker, at et salg til sommer eller næste sommer vil være oplagt, siger klubbens sportschef, Jens Hammer.

Et interessant bud

Kirkevold scorede 13 mål i efteråret, som han sluttede som nummer to på topscorerlisten i Superligaen. Den føres lige nu af Emiliano Marcondes med 17 mål.

Men efter at Marcondes har forladt FC Nordsjælland i vinterpausen til fordel for engelske Brentford, håber Kirkevold at kunne slutte sæsonen som topscorer i Superligaen. Desto flere mål han scorer, desto bedre bud vil Hobro modtage på ham til sommer, lyder nordmandens kalkule.

- Hvis jeg kommer op på 18-20 mål, vil jeg forvente, at der kommer et rigtig interessant bud til sommer fra en klub, som Hobro kan blive enige med, siger Kirkevold.

Den norske angriber blev hentet til Hobro i 2015 fra Sandefjord. Siden har han haft et lejeophold i hjemlandets Sarpsborg 08, og først i denne sæson har han rigtigt slået igennem i Hobro.

Facebook
Twitter