Jesper Lange kneb en tåre i AGF's omklædningsrum

AGF tabte for ottende kamp i træk, og det tog især hårdt på Jesper Lange, der burde have scoret for aarhusianerne.

Jesper Lange brændte en kæmpechance i slutningen af kampen mod OB. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

AGF måtte endnu en gang traske fra banen uden point, da Superligaens bundprop mandag tabte for ottende kamp i træk. Denne gang 0-1 til OB.

Kort før tid burde AGF have udlignet, da Jesper Lange brændte en kæmpe chance foran OB-målet, men som så ofte før i denne sæson, så strøg bolden forbi målet.

- Jeg føler en enorm skyldfølelse, fordi jeg brændte sådan en stor chance. Jeg fældede en tåre i omklædningsrummet efter kampen. Det er mentalt hårdt for mig, at jeg fejler på den måde.

Op med hovederne

- Det er enormt ærgerligt, at jeg brænder en stor chance så sent i kampen. Hvis jeg havde scoret på chancen, så havde vi fået et vitalt point. Det er jeg ked af, vi ikke fik, men vi må op med hovederne igen, siger Jesper Lange.

Det lignede længe, at AGF skulle have point med fra kampen, men et kvarter før tid gik det galt, da Bashkim Kadrii scorede for OB.

Selvom AGFerne efter kampen hang med hovederne, så føler Hjalte Bo Nørregaard alligevel, at bundholdet spillede sin chance fuldt ud.

Kom frem til store chancer

- Det var en helt lige kamp, og jeg synes, vi spillede en fin kamp. Vi manglede den sidste skarphed i feltet, hvor kampene bliver afgjort. Vi kom jo frem til nogle store chancer, men vi formåede ikke at sparke bolden ind.

- Vi gik efter sejren, og vi kæmpede til det sidste. Vi jagtede målet i de sidste minutter, men det lykkedes desværre ikke, siger Hjalte Bo Nørregaard.

/ritzau/

Facebook
Twitter