Jesper Nielsen: Jeg skulle have haft magten i Brøndby IF

Jesper Nielsen fortæller i en ny bog, at et tronskifte på Vestegnen var under opsejling, og at det var aftalt, at han skulle have været den nye bestyrelsesformand.

Jesper Kasi Nielsen fortæller i en ny bog, at han skulle have været bestyrelsesformand i Brøndby. (Foto: Nils Meilvang /Scanpix)

Jesper Nielsen og Per Bjerregaard var enige om, at førstnævnte skulle overtage posten som bestyrelsesformand i Brøndby IF, da han stadig var tilknyttet klubben. Det fortæller Jesper 'Kasi' Nielsen i en ny bog, der udkommer i næste uge.

Jesper Nielsen, der sponsorerede Brøndby og smed mange millioner kroner i klubben, var godt på vej til magten på Vestegnen, inden Per Bjerregaard ombestemte sig og alligevel ikke ville afgive sin post.

- I sidste fase af mit samarbejde med Brøndby skete der også store ting, der aldrig kom frem i pressen. En af dem handlede om, at ledelsen i Brøndby efterhånden fik øjnene op for, at jeg var mere end en pengemand, der godt kunne lide sport. På den baggrund ønskede den tidligere chef, Per Bjerregaard, at jeg skulle være den næste bestyrelsesformand i Brøndby IF, fortæller Jesper Nielsen i bogen ifølge sporten.dk.

Ifølge Jesper Nielsen var arbejdet med at forberede ham til jobbet allerede godt i gang, da Per Bjerregaard ændrede planer.

-  Ifølge aftalen skulle jeg starte med at træde ind i bestyrelsen som observatør. Herefter skulle jeg være næstformand et års tid, mens Per viste mig, hvordan tingene hang sammen i klubben. Til sidst skulle jeg træde til som bestyrelsesformand.

- Problemet var kun, at Per ikke kunne give slip på sin post, og derfor lavede han alle mulige og umulige krumspring for at trække tiden ud. I dyb undren så jeg til, imens han kæmpede med sit helbred og med at fastholde sin position.

I stedet endte det med, at Jesper Nielsen forlod Brøndby for at kaste sig over skabelsen af håndboldklubben AG københavn, der efter nogle succesfulde sæsoner gik konkurs.

Bogen 'Sådan blev jeg Kasi Jesper' udkommer på lørdag.  

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter