John Faxes arbejde godkendes i Brøndby

Brøndbys sportschef Ole Bjur er tilfreds med John Faxe Jensens arbejde som konsulent for trænerteamet i Brøndby.

John Faxe Jensens konsulentarbejde godkendes i Brøndby. (Foto: DR © DR Sporten)

Mange bruger jule- og nytårstiden til at se tilbage på året, der er gået. Det gør Brøndbys sportschef Ole Bjur også, og han tøver ikke med at godkende John Faxe Jensens arbejde som konsulent for trænerteamet i Brøndby.

- Jeg synes, at samarbejdet har fungeret. John (Faxe, red.) er kommet ind med nye øjne, inspiration, energi og tro på det. Jeg mener, at vi sammen har sluttet efteråret rigtigt fint af, konkluderer Ole Bjur over for BT.

John Faxe blev ansat som konsulent i Brøndby efter sæsonens første 12 kampe, hvor det tidligere storhold havde spillet sig til sølle otte point. Siden da har Faxe været med til at føje yderligere ni point til Brøndbys pointkonto i otte kampe.

- Omkring John peger pilen helt klart i en positiv retning, men det er vigtigt at understrege, at han er en del af et trænerteam i den konsulentrolle, han nu har. Og de ting, der sker, skal i høj grad også tilskrives de trænere, som er der i forvejen.

- Så hvor meget der er "Faxe-effekt", og hvor meget der var kommet til os alligevel, kan man altid sidde og spekulere i. Men jeg hæfter mig ved, at tingene fungerer på et tilfredsstillende niveau, siger Ole Bjur.

Brøndby ligger med 17 point sidst i Superligaen med kun to point op til nedrykningsstregen, og så lykkedes det klubben at spille sig videre til semifinalen i DBU Pokalen, hvor to kampe mod Esbjerg venter.

FacebookTwitter