Joshua John: Nej tak til FCK

Den hollandske offensivspiller ville godt lige have haft lidt mere tid til at tygge på FCKs tilbud. Derfor blev det et nej.

Joshua John følte sig stresset over FCKs tilbud, og har derfor sagt nej tak. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Sommeren over har rygterne om den tidligere FC Nordsjælland-lejesvend, Joshua John, og et kommende samarbejde med mesterskabsklubben FC København floreret. 

Twente-spilleren bekræfter, at han har modtaget et tilbud fra FC København, men har samtidig en dårlig nyhed til de FCK-fans, der gerne havde set den lynhurtige offensivspiller i den hvide trøje.

- De (FC København, red) gav mig alt for lidt tid til at overveje tilbuddet, for jeg skulle også lige tale det igennem med min familie. Jeg aner ikke, hvorfor det skulle gå så stærkt. Tilbuddet var fint, men min mavefornemmelse var skidt, fordi jeg skulle træffe en så stor og vigtig beslutning på meget kort tid, siger Joshua John til Ekstra Bladet.

Joshua John forklarer, at han for få dage siden fik en mail med et tilbud fra FCK. Et tilbud, der skulle besvares inden 24 timer, og det var altså lidt for kort tid for 24-årige John at overveje fremtiden i.

Læs hele interviewet på Ekstra Bladets hjemmeside via linket her.

Facebook
Twitter