Kærlighedskvaler skaber uro i Randers FC

Årsagen til at Jonas Borring har fået orlov i Randers FC, er, at en holdkammerat har fundet sammen med hans fraseparerede hustru.

Jonas Borring har fået en pause fra fodbolden i Randers FC. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Superligaklubben Randers er ramt af uro, inden søndagens udekamp mod skandaleramte Brøndby.

Jonas Borrings fraseparerede hustru har nemlig fundet sammen med en af hans holdkammerater, som selv bekræfter forholdet over for B.T.

- Vi hverken kan eller vil blande os i, hvad vores spillere går og laver i deres fritid. Der er jo ikke nogen, der har overtrådt nogle love eller regler i dette tilfælde, så det behøver ikke som sådan at få nogen konsekvens, siger Randers-direktør Michael Gravgaard til DR Sporten og fortsætter:

Vi hverken kan eller vil blande os i, hvad vores spillere går og laver i deres fritid. Der er jo ikke nogen, der har overtrådt nogle love eller regler i dette tilfælde.

Michael gravgaard, dir., randers fc.

- I ledelsen er vi selvfølgelig opmærksomme på den problematik, der er lige nu med, at vi mangler en fodboldspiller. Og vi håber selvfølgelig at få Jonas Borring tilbage i truppen hurtigst muligt.

Pusterum resten af ugen

Jonas Borring har i første omgang fået et pusterum resten af ugen, og Michael Gravgaard håber, at han vender tilbage på banen i næste uge.

- Jeg forventer ikke, at de alle sammen er perlevenner. Omvendt går det heller ikke, hvis du har nogen, som slet ikke kan være i stue sammen. Men det ved vi ikke noget om endnu, så den bro krydser vi, hvis vi skulle komme dertil, siger Randers-direktøren, som ikke oplever den store uro i truppen før mødet med Brøndby på søndag.

- Mit indtryk er, at truppen har vidst det i noget tid og der er blevet trænet fint. Men selvfølgelig vil der være lidt snak i krogene. Men min fornemmelse er, at det er blevet bearbejdet fornuftigt alt taget i betragtning.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve