Keller på jagt efter respekt: Jeg har også et hjerte

Christian Keller vil vinde tilliden fra sine holdkammerater i Superligaklubben Randers tilbage.

For fire dage siden sad tilliden til Christian Keller på hans højre overarm. Anførerbindet i Randers FC var hans, og han var derfor et naturligt midtpunkt i klubben.

I dag, fire dage senere, er virkeligheden en helt anden for Keller. Uden anførerstatus, uden en udtagelses til søndagens kamp imod Brøndby, men med en tonstung bunke modvilje imod sig gik han i dag til træning:

- Man får respekt igennem sine præstationer og sin måde at være på igennem sit arbejde, og det er den måde, jeg må få respekten tilbage. Og det prøver jeg så på fra i dag af, hvor jeg har haft muligheden for det, siger Keller til DR Sporten.

Keller har mistet tilliden fra sine holdkammerater, efter at det er kommet frem, at han har indledt et forhold til Randers-spiller Jonas Borrings kone.

Christian Keller, tv., og Jonas Borring, næstlængst th., er ikke længere på god fod. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Borring og konen Kira har siden slutningen af 2015 været i gang med at blive separeret. Men over weekenden brød nyheden altså ud om, at Kira og Keller nu danner par.

Har også et hjerte

Rent lovmæssigt har Keller ikke gjort noget galt, men i et omklædningsrum er der nogle uskrevne regler, som den nu tidligere anfører har forbrudt sig imod. Respekten fra holdkammeraterne er i hvert fald væk.

- Jeg har fortalt mine holdkammerat, hvordan jeg føler. Det er ikke sådan, at jeg er et iskoldt menneske, som ikke kan føle med Borring eller holdet.

- Jeg har også et hjerte. Og det er inderst inde også derfor, at jeg er blevet forelsket i hende, som jeg nu er. Så jeg kan godt forstå, hvordan de tænker og har det, siger Keller.

Med Keller i klubben nægter Borring at spille for kronjyderne. Men Keller har ikke tænkt sig at tage konsekvensen og selv forlade Randers:

- Kommer jeg ikke til træning, så er jeg her nok ikke særligt lang tid. Jeg er ansat til at møde på arbejde, så jeg kan ikke gøre meget mere, end det jeg gør. Resten må være op til andre.

Se hele interviewet med Keller – hvor han også fortæller om forholdet til træner Colin Todd og om dét at være midtpunkt i en sand shitstorm - i videoen over artiklen.

FacebookTwitter