Kenneth Emil-skifte på plads

Superligaklubben AaB henter Kenneth Emil Petersen i Horsens. Midterforsvareren skifter på en fire-årig kontrakt.

Superligaklubben AaB henter Kenneth Emil Petersen i Horsens.

- AaB er en meget spændende klub, og det er endnu et skridt opad i karrieren for mig. Klubben er med i europæisk fodbold og i toppen af dansk fodbold, og jeg er glad for, at AC Horsens ikke stiller sig i vejen for mit skifte, siger Kenneth Emil Petersen i en pressemeddelse fra Horsens.

Han har været i klubben i tre år og "været ekstremt glad for" tiden i Horsens.

- Jeg har udviklet mig kolossalt og det skal Kent Nielsen have en stor del af æren for. Derudover har jeg også været heldig at spille sammen med Mads Rieper, der har været en fantastisk makker i midterforsvaret. Det er sørgeligt at forlade AC Horsens, men jeg glæder mig også til at begynde i AaB, konstaterer Kenneth Emil Petersen.

Glæde i AaB - ærgrelse i Horsens

Han har fået en fire-årig kontrakt i AaB. Parterne ønsker ikke at offentliggøre salgsprisen, men ifølge Ekstra Bladet koster det nordjyderne tre en halv millioner kroner at forstærke forsvaret med den 24-årige.

Tilgangen af forsvarsspilleren glæder AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen.

- Med tilgangen af Kenneth Emil Petersen har vi taget endnu et skridt imod det, vi har sat os for, nemlig at opretholde eller styrke truppen i forhold til sidste sæson. Kenneth Emil Petersen er en ung, ambitiøs spiller, som er en væsentlig forstærkning af vores defensiv, siger Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse fra AaB.

Horsens ærgrer sig over at måtte sige farvel til forsvarsspilleren, men glæder sig på hans vegne.

- Vi er glade for at have hjulpet en af vores stærke talenter videre til en af de store klubber i dansk fodbold. Heldigvis har vi en stærk trup og vi er dækket godt ind på pladserne i midterforsvaret, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen. 

Kenneth Emil Petersen er i sin tid i AC Horsens noteret for 68 kampe og tre mål. Han vil i AaB spille med trøje nummer 5 og vil træne med sine nye holdkammerater første gang onsdag formiddag.

ExternalContent

Facebook
Twitter