Køhlert afviser sag mod Brøndby

Tom Køhlert har lagt afskedigelsen i Brøndby bag sig. Med fyringen fulgte en aftrædelsesordning.

Tom Køhlert Brøndby-træner (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Tom Køhlert nedtoner nu den virak, der har været omkring hans afgang fra Brøndby IF. Det forlød, at formand Per Bjerregaard havde lovet ham livstidsansættelse, men Køhlert afviser, at det skulle tages så bogstaveligt og har ikke i sinde at lave mere uro.

- Med hensyn til rygterne om, at Per har lovet mig livstidsstilling, så har det snarere været på den her måde, at Per har sagt "Mon ikke vi finder ud af det hen ad vejen, når vi når frem til pensionsalderen". Det har han altid levet op til, og det gør klubben fortsat. Der er et års tid, til jeg når pensionsalderen, og jeg er sikker på, at vi finder en god løsning. Et er sikkert, der bliver ikke nogen sag mellem Brøndby IF og mig, lyder det fra Køhlert.

Køhlert blev i starten af måneden fyret som scout i klubben. Med fyringen fulgte en aftrædelsesordning.

- Per og jeg havde den dag, jeg fik at vide, at min kontrakt ikke blev forlænget en god snak om klubben og specielt nogle opgaver i amatørklubben, som jeg havde lyst til at hjælpe med fremover. Om selve det, at aftalen ikke blev forlænget, bør det også nævnes, at jeg rent faktisk fik en aftrædelsesordning tildelt af selskabet, fortæller Køhlert.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk