Køhlert: Pressen er uforskammet

Krisestyring og taktiske overvejelser kom i anden række, da Tom Køhlert onsdag gjorde status over Brøndbys kurs mod bunden. I stedet kom pressen under angreb.

Tom Køhlert på bænken under søndagens kamp mod AaB (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Fronterne var trukket hårdt op, da Brøndby-træner Tom Køhlert onsdag middag mødte pressen efter holdets formiddagstræning. Køhlert skød med skarpt efter de danske medier, som han beskyldte for at være uforskammede.

- Den rå tone og ind imellem uforskammetheder, som I lægger for dagen, gør jo, at vi andre også er nødt til agere anderledes. Og jeg er jo sådan, at hvis ikke man behandler mig ordentligt, så behandler jeg heller ikke folk ordentligt, lød det fra Køhlert.

Han vil i fremtiden tale med pressen i samlet flok og i kortere tid.

Brøndby-træneren ville onsdag ikke svare på spørgsmål om håndgemænget mellem Peter Madsen og Morten 'Duncan' Rasmussen, men fokuserede i stedet på pressens behandling af den faldne storklub.

- Jeg bryder mig ikke om tonen, så enkelt er det. Jeg kan ikke se, at man skal bruge sådan et tonefald, når det handler om sport, sagde træneren, der dog ikke nævne hvilke medier, han specifikt er utilfreds med.

Facebook
Twitter