Kontrollører stopper efter overfald

Mindst ti kontrollører hos Randers FC stopper i klubben. Det sker efter et overfald på en af deres kolleger.

På et møde har en gruppe af SAS-Liga klubben Randers' kontrollører valgt at stoppe arbejdet med at holde ro og orden ved ligakampene. Det sker i sympati med deres kollega Kenneth Haugaard, der blev overfaldet 1. december sidste år af en mindre gruppe fra Randers-fanfraktionen Royal Blue. Kenneth Haugaard havde sammen med sine kolleger i længere tid forsøgt at stoppe voldelige sammenstød med fans fra netop Royal Blue.

- Vi når kun lidt op ad gaden før vi bliver overfaldet bagfra af en to-tre personer fra fanklubben Royal Blue. Jeg bliver slået i nakken og der bliver taget kvælertag på mig, siger Kenneth Haugaard til DR Sporten.

Trusler via sms

Han er også blevet slået ned i forbindelse med en Randers-kamp hos FC Nordsjælland, og udover de fysiske overfald har han været udsat for voldstrusler på sms. Overfaldet og truslerne får nu kontrollørerne til at reagere:

- Vi føler os ikke sikre mere, og især ikke efter at jeg er blevet overfaldet. Derfor er der en del kontrollører, der har valgt at smide jakken nu, siger Kenneth Haugaard, der afviser at have optrådt for hårdhændet overfor Royal Blue:

- Tværtimod, de har fået længere snor end de burde have, lyder det fra den nu tidligere Randers FC-kontrollør, der har indgivet en politianmeldelse mod et medlem af fanfraktionen Royal Blue.

DR Sporten har i dag været i kontakt med Randers FCs direktør, Jacob Nielsen, der dog ikke ønsker at blive interviewet om sagen.

Facebook
Twitter