Lars J.: Stor opgave for Nordsjælland

FCK's Lars Jacobsen har ikke opgivet guldhåbet, for FC Nordsjælland er under pres og har en meget svær opgave i AC Horsens.

Lars Jacobsen bevarer guldhåbet til det sidste. (Foto: © Dennis Lehmann, Scanpix)

De har ikke opgivet guldhåbet i FC København. Lars Jacobsen forventer, at hans hold gør rent bord mod Silkeborg, mens han vurderer, at FC Nordsjælland sagtens kan snuble mod AC Horsens.

- Vi skal vinde, og det er et fint udgangspunkt. Vi er afhængig af andre resultater, og det er ikke så dejligt, men vi er klar til at give den en skalle og hive tre point hjem.

- Vi har en stor tro på det, for der venter Nordsjælland en stor opgave. De er under stort pres mod et svært hold, for Horsens spiller for bronze. Så jeg tror, vi har en fin mulighed, og så må vi bare lette på hatten, hvis Nordsjælland kører Horsens over og gør rent bord, siger Lars Jacobsen til DR Sporten.

Trods modgangen og et usselt pointudbytte den seneste måned, så føler Lars Jacobnsen at gejsten stadig er til stede.

- Det er selvfølgelig ikke så rart og ikke, hvad vi havde håbet på. Det er skuffende, at vi ikke selv kan afgøre det. Selvfølgelig er man ikke ellevild, når man har tabt og er røget ned på andenpladsen, men jeg synes, vi har tacklet det fint internt.

- Det er klart, at pointhøsten i de sidste fire kamp har været alt for lille, og derfor kan vi kun takke os selv og sige, at Nordsjælland har hevet mange point hjem og spillet utrolig flot, siger Lars Jacobsen.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532a1158a11f9d09b43e0601