Lars Søndergaard: Drømmer om trofæer

Sønderjyske-træner, Lars Søndergaard, fortæller, at han ser AaB som en interessant mulighed, hvis han skal have opfyldt drømmen om trofæer.

(Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard bliver i disse dage kædet sammen med AaB, der står uden træner efter sommerferien. Søndergaard selv bekræfter, at et eventuelt job i Aalborg efter sommerferien kunne byde på nogle spændende udfordringer.

- Rent trænermæssigt føler jeg, at jeg er klar til at blive træner i AaB. Det er ikke sådan, at jeg kun vil træne en bestemt type af klubber i min karriere. Jeg tror, at jeg er i stand til at træne alle typer af klubber, fortæller Lars Søndergaard.

Lars Søndergaard og SønderjyskE er i denne sæson i gang med en god sæson, hvor de med en sejr over Nordsjælland på lørdag kan hoppe op på 5. pladsen i Superligaen, mens klubben også er klar til semifinalen i pokalturneringen.

Sønderjyske har størst potentiale

AaB i sidste sæson både kunne lade sig hylde som danske mestre og pokalvindere, men det betyder ikke, at Lars Søndergaard entydigt ser AaB som den klub med størst potentiale.

- Jeg har det rigtig godt i Sønderjyske, og da holdet aldrig har vundet noget, er potentialet rent trofæmæssigt størst i Sønderjyske, mens potentialet med hensyn til unge spillere og opbakning er større i Aalborg.

Lars Søndergaard har siden 2011 stået i spidsen for SønderjyskE, og han er derfor godt bekendt med klubben. Det betyder, at det er nemmere at arbejde med individuelle ting.

-Jeg føler, at jeg kan arbejde med mere specifikke ting i Sønderjyske, fordi jeg kender klubben ind og ud, mens jeg i en ny klub skal til at opbygge alle relationerne til både trænere og spillere. Som træner vil du dog altid have ambitionerne om at rykke dig og vinde trofæer, lyder det fra Søndergaard.

Sønderjyske er aldrig sluttet bedre end nummer seks i Superligaen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter