Lyngby ansætter kvindelig direktør

Superligaklubben Lyngby Boldklub har ansat Birgit Aaby som direktør.

Superligaklubben Lyngby Boldklub har ansat Birgit Aaby som direktør.

Hun har været meget aktiv i Brøndby som sponsor med egen virksomhed gennem 15 år og har også været med til at markedsføre håndboldklubben AG København.

- Jeg kender godt Lyngby Boldklub udefra. Vi har at gøre med et fantastisk brand og landets bedste talentudviklingsklub. Der er et kæmpe udviklingspotentiale i klubben. Mit job bliver at realisere det potentiale som virksomhed og fodboldklub. Jeg har mange ideer og er allerede godt i gang. Et bredere erhvervsnetværk, bedre faciliteter og vækst af organisationen er, sammen med plus på bundlinjen, vores mål for virksomheden, siger Birgit Aaby i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Torben Røsler begrunder valget på denne måde:

- Birgit er en moderne leder, der har styr på økonomien. Vi vil gerne have en person til Lyngby med forståelse for det kommercielle og forståelse for sportens verden. Det har vi fået, men vi har også fået en ansvarlig leder, der ikke bruger pengene, før de er kommet ind. Krisen har gjort det åbenlyst i den danske fodboldverden, at en klub skal drives økonomisk ansvarligt, siger Torben Røsler.

Facebook
Twitter