Lynge beholder gerne AaB-anfører

Det sidste ord er ikke sagt om Andreas Johanssons fremtid i AaB. Selvom svenskeren har udtalt, at han forlader klubben, vil Lynge Jakobsen gerne forlænge.

Andreas Johanssons fremtid i AaB kan afhænge af, om klubben kvalificerer sig til Europæisk fodbold i næste sæson. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

AaB's anfører, Andreas Johansson, udtalte tidligere torsdag, at han forlader klubben til sommer, når hans kontrakt udløber. Men står det til sportsdirektør Lynge Jakobsen, er den sag ikke lukket endnu.

- Jeg har ikke selv fået snakket med Andreas omkring det her, så i forhold til os er der ikke nogen afklaring om hans kontrakt. Jeg kan godt forstå, at Andreas begynder at blive utålmodig, men for vores vedkommende handler det ganske enkelt om, at vi skal finde ud af, hvad vi kan investere i vores spillertrup, siger Lynge Jakobsen til DR Sporten.

Forlængelse afhænger af Europa

Om der bliver råd til en forlængelse med Andreas Johansson kan meget vel afhænge af, om AaB sikrer sig adgang til Europæisk fodbold i næste sæson. Den afklaring ønsker Lynge Jakobsen, inden han indleder egentlige forhandlinger med den 31-årige svensker.

- Det er derfor, jeg trækker den lidt i ørene og ikke kan træffe beslutningen nu. Og så ved jeg godt, at Andreas er i en situation, hvor han kan lave kontrakter med andre klubber, men Andreas ved i hvert fald også, at vi værdsætter ham meget højt, og har vi muligheden for det, vil vi beholde ham. Jeg kan bare ikke beslutte det endnu, siger Lynge Jakobsen.

Facebook
Twitter