Mål-Pål forlænger sin kontrakt med Hobro

Den norske bomber Pål Kirkevold har forlænget sin aftale med Superliga-klubben Hobro. Nordmandens kontrakt udløb ellers sommeren 2018.

Hobros Pål Alexander Kirkevold bliver hængende i Superligaen lidt længere. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Den norske angriber Pål Alexander Kirkevold har scoret mål på samlebånd, hvor venstrebensspilleren har fundet vej til nettet hele 13 gange i denne sæson.

Med kontraktudløb til sommer har han dermed gjort sig interessant for mange klubber, men onsdag eftermiddag kunne Hobro så oplyse, at Kirkevold har skrevet under på en kontraktforlængelse, der gælder til 2021.

- Der har da været interesse fra andre klubber i andre ligaer, men jeg har det fantastisk godt i Hobro, hvor jeg spiller fast hver weekend. Hvis jeg skal væk, skal der et rigtig godt tilbud til, og det føler jeg ikke, der har været, siger Kirkevold i en pressemeddelelse.

- Der har været meget fokus på min fremtid, og jeg er glad for, at den nu er afklaret, så jeg kan koncentrere mig om at spille fodbold. Det er en dejlig følelse og fornemmelse, jeg sidder med her efter kontraktforlængelsen, siger Pål Alexander Kirkevold.

Pål Alexander Kirkevold kom til Hobro IK i 2015.