Målmandsbrøler sender Brøndby på sejrskurs

AGF's målvogter Bailey Peacock-Farrell fik direkte rødt i søndagens Superliga-opgør mod Brøndby.

Der var ikke spillet meget mere end 20 minutter af det traditionsrige opgør mellem AGF og Brøndby i 3F Superligaen, inden hjemmeholdets Bailey Peacock-Farrell kom i dommerens søgelys.

Den nordirske målvogter har tidligere vist storform for holdet i smilets by, men i søndagens opgør mod Brøndby vendte lykken.

Efter en tilbagelægning gled AGF-målmanden, inden han hev Brøndbys angriber Mathias Kvistgaarden med sig i faldet helt inde ved målet, og så var det Peacock-Farvel og tak for i dag.

Kampens dommer Mikkel Redder var ikke i tvivl. Sådan en forseelse koster direkte rødt kort og et straffespark, som Daniel Wass scorede sikkert på.

I et efterfølgende interview fortalte Bailey Peacock-Farrell, at han var overasket over sit røde kort.

- Jeg troede ikke, at man blev straffet to gange altså med både straffespark og en udvisning. Min forståelse var, at når Brøndby fik straffesparket, så ville jeg bare få et gult kort, siger han ifølge Ritzau.

AGF-målmanden reagerede udelukkende på sine instinkter, fortsætter han.

- Jeg reagerede i momentet og nedlagde spilleren. Jeg gled, men det var bare rent uheld, siger Bailey Peacock-Farrell.

- Som målmand handler det i momentet om at redde bolden og stoppe angriberen, og det var, hvad jeg gjorde.

AGF var i undertal resten af opgøret, og det udnyttede Brøndby til at lave to hurtige scoringer. Herefter sad gæsterne på kontrollen og lukkede opgøret efter pausen i ganske sikker stil til 3-0.

Du kan se forseelsen og den efterfølgende scoring i videoen i toppen af artiklen.