Mads Junker forlader FC Nordsjælland

Superligaens topscorer Mads Junker er kun et lægetjek fra at skrive kontrakt med den hollandske klub, Vitesse Arnhem. Det bekræfter hans agent overfor DR Sporten.

Vitesse Arnhem er klar til at betale 15 mio. kroner for Mads Junker. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Superligaens topscorer Mads Junker er kun et lægetjek fra at skrive kontrakt med den hollandske klub, Vitesse Arnhem. Det bekræfter hans agent overfor DR Sporten.

- Vi kan bekræfte, at de to klubber er enige. Mads er på vej til Holland for at undergå lægetjek, og jeg tror, handlen bliver afsluttet i morgen (torsdag, red.), siger Mads Junkers agent, Karsten Aabrink, til DR Sporten.

Vitesse Arnhem har fulgt den danske topscorer igennem lang tid og ved derfor, hvad de køber.

- Vi tror på, at det er en klub der passer til Mads. Og der er ingen tvivl om, at den hollandske liga er bedre end den danske, så det er et spring opad i karrieren både sportligt, menneskeligt og økonomisk for Mads, siger Aabrink.

Også klubejer Allan K. Pedersen bekræfter skiftet.

- Salget af Mads er endnu en bekræftelse på, at vi i FC Nordsjælland er i fuld gang med et utrolig spændende projekt og en meget positiv udvikling, skriver han i en pressemeddelelse, men klubejeren ønsker ikke at oplyse en salgspris.

Ifølge Voetbal International skal hollænderne aflevere et sted mellem 11- og 15 millioner kroner i Farum for at få Mads Junker. Til gengæld skriver han under på en kontrakt, der først udløber i sommeren 2010.

Snød holdkammeraterne

Angriberen gav sig selv og sin klub en rystende start på denne sæson, da han blev taget i at snyde sine holdkammerater i kortspil. Vice-anførerbindet blev taget fra angriberen, og så betalte han ellers tilbage i form af mål. Mads Junker står bag over halvdelen af nordsjællændernes mål i efteråret. Som fast mand i startopstillingen er det blevet til 15 mål på 20 kampe.

Vitesse Arnhem ligger i midten af Æresdivisionen, og klubben har netop sendt sin ghanesiske topscorer, Matthew Amoah, videre til Borussia Dortmund, så de har derfor været på jagt efter en afløser.

ExternalContent

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53409eb2a11f9d1ac4aedc1d

Facebook
Twitter