Mads Laudrup skal være Superliga-vært på tv

I næste Superliga-sæson bliver Mads Laudrup vært for TV3 Sport.

Mads Laudrup er ny vært på TV3 Sports Superliga-dækning. (Foto: Sara Gangsted © Scanpix)

Familienavnet Laudrup er synonymt med fodbold. Sådan har det altid været, og sådan vil det forhåbentlig altid være. Mads Laudrup, der er søn af Michael, fik som spiller aldrig det helt store gennembrud, men selvom den aktive karriere er indstillet, skal han stadig være en del af fodbolden.

TV3 Sport har nemlig ansat 27-årige Mads Laudrup som vært på tv-stationens dækning af Superligaen. Han vil første gang være at se på skærmen, når den nye sæson går i gang i midten af juli.

- Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel i min karriere. Fodbold har altid været en stor del af mit liv, og selvom jeg har indstillet den professionelle karriere på banen, nyder jeg stadig alt omkring spillet, siger Mads Laudrup i en pressemeddelesle.

- Jeg går til opgaven med ydmyghed, men også med en tro på, at jeg med mine erfaringer fra fodboldens verden har noget at byde ind med.

Mads Laudrup har en fortid som spiller i klubber som FC København, HB Køge, Hobro og FC Helsingør. Senest har han været en del af Serie 4-holdet, FC Græsrødderne, der også er et realityshow på TV3 Sport.

Facebook
Twitter