Michael Laudrup forlader Brøndby

Michael Laudrup og John Faxe Jensen stopper som trænere i Brøndby IF efter denne sæson. Parterne kunne ikke nå til enighed om en kontraktforlængelse.

Michael Laudrup og Jonh Faxe Jensen forlader Brøndby, når deres kontrakter udløber, den 30. juni i år. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Michael Laudrup og John Faxe Jensen stopper som trænere i Brøndby IF efter denne sæson. Parterne kunne ikke nå til enighed om en kontraktforlængelse.

Laudrup og Faxe ville have forlænget deres kontrakter med yderligere to år, men Brøndby ville kun gå med til en etårig forlængelse.

Brøndby-direktør, Per Bjerregaard, bekræfter over for DR Sporten, at Brøndby ikke ville acceptere betingelserne for en klausul, så trænerduoen kunne forlade klubben efter et år, hvis der skulle dukke et attraktivt tilbud op fra en anden klub.

- Vi har været meget tilfredse med den indsats Michael Laudrup og John Faxe Jensen har præsteret i Brøndby, og vi havde meget gerne fortsat samarbejdet. Men desværre kunne parterne altså ikke nå hinanden, siger bestyrelsesformand Ejvind Sandal i en meddelelse fra klubben.

Michael Laudrup og John Faxe Jensen vil nu tage et sabbatår fra fodbolden, men vil ikke afvise at vende tilbage, hvis det rette tilbud skulle dukke op. Michael Laudrup oplyser samtidig, at han næppe vender tilbage til Superligaen som træner.

Per Bjerregaard siger til DR Sporten, at hans plan B ikke er særlig detaljeret, men at han straks vil finde den frem for at arbejde på den.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532e65c0a11f9d0b28f3058b

FacebookTwitter