Nu begynder playoff-kampene: Få det store Superliga-overblik

Søndag spiller fire hold om at undgå nedrykning, mens fire hold spiller om at få en europæisk chance.

Både Vejle og Sønderjyske skal i playoff-opgør i dag i Superligaen. Mens Sønderjyske kæmper for europæisk fodbold, skal Vejle sørge for at undgå nedrykning. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Selvom mesterskabet i den bedste danske fodboldrække allerede er blevet afgjort til FC Københavns fordel, så betyder det bestemt ikke, at der ikke er spænding i Superligaen de kommende uger.

Søndag spillede der nemlig fire playoffkampe, og der står rigtig meget på spil for alle de involverede hold.

Få det store overblik her:

1

Vendsyssel - AC Horsens, klokken 12.00:

Opgøret er det første af to playoffopgør. Den samlede vinder sikrer endnu en sæson i landets bedste række og kan gå på sommerferie. Den samlede taber skal over to playoffkampe møde nummer tre i 1. division om en plads i Superligaen i næste sæson.

2

Hobro - Vejle, klokken 14.00:

Opgøret er det første af to playoffopgør. Den samlede taber rykker ned i 1. division. Den samlede vinder skal over to playoffkampe møde nummer to i 1. division om en plads i Superligaen i næste sæson.

3

Randers - Sønderjyske, klokken 16.00:

Opgøret er det andet af to playoffopgør, det første opgør endte 1-1. Den samlede vinder skal møde enten AGF eller AaB over to playoffkampe om at få muligheden for at spille en udekamp mod Superligaens nummer tre eller fire (afhængig af pokalvinderen) om en plads i næste sæsons Europa League-kvalifikation. Den samlede taber kan gå på sommerferie.

4

AGF - AaB, klokken 18.00:

Opgøret er det andet af to playoffopgør, det første opgør endte 1-0 til AGF. Den samlede vinder skal møde enten Randers eller Sønderjyske over to playoffkampe om at få muligheden for at spille en udekamp mod Superligaens nummer tre eller fire (afhængig af pokalvinderen) om en plads i næste sæsons Europa League-kvalifikation. Den samlede taber kan gå på sommerferie.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk