Ny Randers-direktør: 'Bliver ikke så farvestrålende som tidligere'

Søren Pedersen skal få superligaklubben Randers FC tilbage på ret køl.

Søren Pedersen har 222 kampe for Randers FC, men skal nu sætte en ny strategi for hele klubben. (Foto: Annelene Petersen © Scanpix)

Den seneste tid har ikke været den sjoveste for Randers FC.

Klubben ligger i bunden af Superligaen, der har været flere trænerfyringer, og senest var det den farverige sportsdirektør Michael Gravgaards tur til at forlade til klubben.

Nu har man imidlertid fundet en afløser i form af den tidligere anfører for klubbens førstehold Søren Pedersen.

Og han kommer til at lægge en ny retning.

- Jeg kan rigtig godt lide Gravgaard, men som person er jeg mere konservativ, end han er. Vi kommer ikke til at lukke ned for omverdenen, men det bliver ikke så farvestrålende som tidligere, siger han.

Til at starte med er fokus på at sikre overlevelse i Superligaen, når han skal hjælpe til som assistenttræner sæsonen ud.

Men når han tiltræder som kommerciel og sportslig direktør den 1. juni, bliver det med en klar strategi for klubbens udtryk.

- Jeg vil gerne have, at vi får en solid klub, der bliver kendt for det, den har været tidligere; hårdt arbejde og styr på tingene. Det er der, vi skal hen igen, siger han.

En opgave, han ser frem til at komme i gang med.

- Det er en klub og en by jeg elsker, så det er klart, at det er en stilling og en udfordring, jeg ser rigtig meget frem til, siger han.

FacebookTwitter