To nye og et forsvundet ansigt ved AGF-træning

Peter Christiansen tiltræder før planlagt i AGF og starter sammen med Riddersholm.

Mestertræneren Glen Riddersholm havde torsdag første arbejdsdag på træningsbanen i AGF. Men han er ikke den eneste nye mand i klubben.

Chefscout Peter Christiansen er nemlig startet i AGF et par måneder før planlagt, fordi han er blevet enig med Randers om at forlade kronjyderne med det samme. Peter Christiansen skulle ellers først være begyndt i AGF den første marts, men nu kan han altså begynde at finde spillere til Riddersholm med det samme, skriver klubben på sin hjemmeside.

Med Riddersholm og Christiansen på plads i klubben, skulle der være styr på holdet omkring Superliga-truppen, der om syv uger spiller årets første Superliga-kamp mod OB. Og i modsætning til en række tidligere AGF-trænere, så er Riddersholm påpasselig med at snakke gulddrømme og mesterskaber. Den nye træners mål er simpelthen bare at sætte det rigtige hold sammen:

- Nu har spillerne en mulighed for at vise sig frem, og så skal vi have de spillere, der vil være med på rejsen fremadrettet. Dem med den rigtige kultur og indstilling, og ikke dem med de rigtige kvaliteter, siger Glen Riddersholm til DR Sporten inden sin første træning i AGF.

I videoklippet herover kan du høre Riddersholm fortælle mere om sine tanker inden den første træning i AGF-tøj.

To ind – en ud

Mens Riddersholm og Christiansen er nye uden for på banen, så har AGF torsdag sagt farvel til en, der plejer at løbe inden for kridtstregerne. Ahmed Yasin skifter af familiære årsager til AIK Stockholm, skriver AGF.dk.

Yasin blev købt i Örebro i sommer og nåede at spille 21 kampe i den hvii'e trøje.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve