OB henter midtbanespiller fra Æresdivisionen

27-årige Mohamed El Makrini skifter til OB på en toårig kontrakt. Han har tidligere været anfører i SC Cambuur

Mohamed El Makrini er ny mand i OB. Her ses han i kamp mod Ajax. (Foto: © VI-Images, Getty Images)

OB forstærker sig på den defensive- og centrale midtbane, hvor klubben har hentet hollænderen Mohamed El Makrini til Ådalen på en toårig kontrakt.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Dermed får klubbens nye cheftræner, Kent Nielsen, en ny mand til midtbanen, hvor der er en plads åben, efter Martin Spelmann er skiftet til tyrkisk fodbold.

Sportsdirektør Jesper Hansen hæfter sig ved, at 27-årige Mohamed El Makrini kommer med erfaring fra den bedste hollandske fodboldrække, hvor han senest har tørnet ud for SC Cambuur, der sidste sæson blev nummer 12 i Æresdivisionen.

- Med købet af Mohamed El Makrini får vi en meget erfaren fodboldspiller tilført til truppen. Vi har været på jagt efter en klassisk sekser til midtbanen - og det får vi med Mohamed El Makrini.

- Han har været anfører i SC Cambuur og har mange kampe på cv'et fra Æresdivisionen, så han tilfører vores hold noget erfaring til den centrale og defensive midtbane, og jeg glæder mig til at se ham i den stribede trøje, siger Jesper Hansen.

Kent overtalte

Hollænderen siger, at han blev overbevist om skiftet til OB efter en samtale med cheftræner Kent Nielsen.

- Da OB henvendte sig, og jeg hørte om deres planer, var jeg helt sikker på, at OB skulle være min nye klub. Jeg har talt med Kent Nielsen, og den måde han forstår og vil spille fodbold på, passer perfekt sammen med min fodboldfilosofi, siger Mohamed El Makrini.

I OB får hollænderen trøje nummer otte og træner torsdag for første gang med sine nye holdkammerater.

/ritzau/