OB samarbejder med senegalesisk skole

SAS Liga-klubben OB har indledt et samarbejde med fodboldskolen Saint Louis FC i Senegal om at kunne hente talentfulde spillere til Danmark.

OB's tilhængere kan se frem til mere afrikansk inspiration på banen. (Foto: Lars Rønbøg © Lars Rønbøg)

OB har indledt et samarbejde med den senegalesiske fodboldskole Saint Louis FC om rekruttering af talentfulde spillere. Samarbejdet giver OB retten til at udvælge de bedste spillere fra fodboldskolen, enten gennem observation i Senegal eller ved at invitere spillere til Danmark.

- Der er generelt en hård kamp om at tiltrække de bedste spillere, også selv om vi er en meget attraktiv klub for de fleste spillere, siger OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Han har store forventninger til, at OB kan få gavn af sin nye samarbejdspartners evner til at udvikle talenter. Blandt andre har den tidligere Randers FC-angriber Djiby Fall gået på skolen.

- I det perspektiv er samarbejdet med Saint Louis FC en rigtig god aftale for OB. De har bevist, at de kan udvikle dygtige talenter, og deres placering giver os tillige en mulighed for at øge opmærksomheden på vestafrikanske spillere, siger Kim Brink.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk