OB sender islandsk EM-spiller til Belgien

Ari Skulason fortsætter karrieren i Lokeren efter et flot EM for Island.

Efter en fantastisk EM-slutrunde forlader Ari Skulason Superligaen. (Foto: John Sibley © Scanpix)

Så røg endnu en islandsk EM-spiller i transfermøllen.

Randers har allerede hentet målmand Hannes Halldorsson til Superligaen, men nu må vi desværre også sige farvel til en EM-kvartfinalist.

OB sælger nemlig Ari Skualson til belgiske Lokeren, skriver klubben på sin hjemmeside. Ari Skulason havde kun et halvt år tilbage af sin kontrakt i OB, men nu når fynboerne altså at scorer en skilling på ham inden en eventuel fri transfer til vinter.

- Vi har været rigtig glade for at have Ari i truppen, og han har bidraget godt til vores udvikling både på og udenfor banen. Efter et flot EM med Island har der været god interesse for Ari, og vi er nået frem til en fin aftale med Lokeren, der betyder, at de har købt ham fri af den kontrakt, der ellers udløb til vinter, siger sportsdirektør Jesper Hansen om salget.

Glad for at blive solgt

Ari Skulason har spillet i OB i tre sæsoner, hvor han både har været anfører og viceanfører. 29-årige Skulason kommer selv ind på, at OB får en økonomisk gevinst ved at lade ham smutte nu, i stedet for at han kunne skifte kvit og frit til vinter.

- Det har jeg det godt med, og jeg håber virkelig, at OB og klubbens fans går nogle succesfulde sæsoner i møde, siger Ari Skulason.

Skulason nåede at spille 91 kampe for OB.

Gad vide om Skulason bliver modtaget lige så flot i Lokeren, som han blev på Island efter EM-eventyret? Der skal lidt til at overgå det.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter