Offensiv forstærkning til Viborg

Viborg FF henter den tidligere svenske landsholdsspiller Martin Åslund til klubben. Den offensive midtbanespiller har foreløbig fået en kontrakt på fire måneder.

Viborg-spillerne får endnu en svensk holdkammerat - foruden John Alvbåge i målet og Mikael Rosén på højre back. (Foto: Jørgen Ploug © Scanpix)

Viborg FFs træner Ove Christensen har råbt på forstærkning til en smal trup i lang tid, og nu bliver hans bønner tilsyneladende hørt.

Viborg har skrevet kontrakt med svenskeren Martin Åslund for de næste fire måneder. Hvis samarbejdet bliver en succes, kan det forlænges med to år.

Åslund kommer fra den italienske serie B-klub Salernitana, hvor han har spillet det sidste halve år. Den 28-årige svensker lader sig derfor ikke skræmme af korte kontrakter.

- Det er ikke så interessant, hvor lang tid kontrakten løber. Min ambition i Viborg er at vinde så meget som muligt. På den måde vil jeg også have bedre mulighed for at få min kontrakt forlænget, og jeg mener at fire måneder er rigeligt med tid til at overbevise om mine kvaliteter, siger Martin Åslund.

Scorede i reserveholdskamp

Han debuterede på det svenske landshold tilbage i 1998, da han spillede for AIK Stockholm. Han nåede at spille fire landskampe.

Mandag aften var han med for Viborgs reservehold, der spillede 1-1 mod Randers FC.

Her scorede Martin Åslund Viborgs mål og efterlod altså et godt indtryk. Cheftræner Ove Christensen hæftede følgende ord på Martin Åslund efter mandagens kamp:

- Han er en teknisk velfunderet spiller, som har et fint blik for spillet. Han er helt sikkert en god person med en god attitude.

Facebook
Twitter