Officielt: FC Midtjylland henter østriger

Den 25-årige østriger Daniel Royer skifter til de nykårede danske mestre fra FK Austria Wien.

Østrigske Daniel Royer er ny FC Midtjylland-spiller. (Foto: Alexander Fedorov © Getty Images)

Torsdag aften kunne FC Midtjylland lade sig fejre til langt ind i natten som danske mestre efter 0-0 i Slagelse, og dagen derpå kan midtjyderne så præsentere en ny spiller.

Den 25-årige østriger Daniel Royer skifter til FC Midtjylland fra østrigske FK Austria Wien. Det skriver FC Midtjylland på sin hjemmeside.

- Jeg faldt for to ting. Dels spillestilen, der lige er mig. Det er en fornøjelse at se holdet spille. Og dels atmosfæren i klubben. Det er vist lidt som en familie. Det var også det, jeg havde hørt på forhånd, siger Daniel Royer.

- Der er lagt en god plan for femtiden, visionen er klar, det er et intimt og attraktivt stadion, så da jeg hørte om interessen fra FCM, var det ikke så vanskeligt, siger Royer, der har skrevet under på en kontrakt, der løber til sommeren 2019. Releaze TournamentTable Widget

Endnu en spiller på vej

Wingspilleren har seks landskampe på CV'et og har desuden erfaringen fra den tyske Bundesliga, hvor han spillede i 2011-2013 inden skiftet til Austria Wien. Hos østrigerne er det blevet til 14 mål i 73 kampe for Daniel Royer.

Udover Daniel Royer er også den tidligere Esbjerg-spiller Kian Hansen på vej til Heden. Den danske landsholdspiller skifter fra franske Nantes.

Den transfer forventes offentliggjort i en nær fremtid.