Ove Christensen fyret

Viborg FF har i dag fyret træner Ove Christensen samt sportschef Flemming Nielsen.

Ove Christensen fyret (© DR Sporten)

Viborg FF har i dag fyret træner Ove Christensen samt sportschef Flemming Nielsen.

Problemerne har været åbenlyse i den midtjyske SAS-liga klub siden træner Ove Christensen i søndags for åben TV-skærm kritiserede klubbens ledelse og nu har klubben så taget konsekvensen og fyret både træner og sportschef. 

-Vi har en klar rollefordeling i vores klub, men også et kodeks hvor loyalitet over for Viborg F.F. er et centralt omdrejningspunkt. Begge dele har Ove Christensen sat sig ud over i den seneste tid. Udtalelserne har været markante, men er ganske enkelt ikke foreneligt med at være cheftræner i Viborg F.F. Derfor har vi valgt at afbryde samarbejdet øjeblikkeligt, forklarer Viborg-direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

Der har foregået en magtkamp mellem træner Ove Christensen og sportschef Flemming Nielsen og der var lagt optil at en af de to ville blive fyret, men klubben valgte altså at afskedige dem begge.

-Vi må konstatere, at arbejdet omkring tilførsel af nye spillere op til denne sæson ikke er gjort godt nok. Derfor har vi ønsket at rense luften fuldstændig ud på det område, og det må vi jo så sige, at Flemming betaler prisen for, begrunder Morten Jensen.

Tommy Møller Nielsen ny mand i sædet

Assistenttræner Tommy Møller Nielsen overtager cheftrænerstolen i Viborg F.F. med målmandstræner Stephen Lowe som ny midlertidig assistenttræner. Opgaverne som sportschef varetages af Morten Jensen indtil en mere permanent løsning er på plads.

- Vi har vurderet, at rokaderne er nødvendige at gennemføre for at få skuden på ret køl igen. På den korte bane har vi en forventning om, at det vil have en effekt på resultatsiden. Og på den lidt længere bane håber vi naturligvis, at vi snart kan præsentere nogle nye folk i den grønne trøje, som kan være med til at befæste vores position i toppen af dansk fodbold, fastslår Morten Jensen i en pressemeddelse.

 

 

 

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532a75a96187a215d0abfb8f