OVERBLIK Danskernes weekend i Fodboldeuropa: Mål fra uvante fødder og Eriksens håneret

Der var danske mål i Premier League, mens også Lukas Lerager fik scoret sit første mål for Genoa.

Christian Eriksen var i målform for Tottenham søndag. (Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS © Scanpix)

Lukas Lerager med låget

Lukas Lerager i kamp for Bordeaux mod FCK i efteråret. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

I sin kun anden Serie A-kamp blev den danske landsholdsspiller den positive nyhed fra italiensk fodbold. Hans hovedstødsmål sikrede nemlig et enkelt point til Genoa mod Bologna. Det var Leragers første mål i Serie A.

Det blev dog til nederlag for både Jens Stryger Larsen og Udinese samt Joachim Andersen og Sampdoria. Begge fik ellers 90 minutters spilletid.

Afgørende danske mål i Premier League

Kenneth Zohore fik hul på målbylden mod Southampton. (Foto: Ian Walton © Scanpix)

Både Christian Eriksen og Kenneth Zohore var på pletten i denne runde af Premier League, og det var med vigtige mål. Zohore kom ind og sikrede en vital sejr for Cardiff med et mål i overtiden mod danskerholdet Southampton. Det var Zohores første mål siden april sidste år.

Eriksen har scoret noget mere, men målet i weekenden vil han huske specielt godt, når han mødes med landsholdet i marts måned. Det var nemlig mod Leicester med Kasper Schmeichel i målet. Tottenham vandt opgøret 3-1.

Tidligt exit til danskerholdet Paris Saint-Germain

Nadia Nadim. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Forventningerne er altid store til Paris Saint-Germain, og derfor må det betragtes som en skuffelse for Nadia Nadim og Signe Bruuns hold at ryge ud i kvartfinalen i pokalturneringen.

Det var dog en såkaldt ’moralsk finale’, da modstanderen var Frankrigs andet storhold, Lyon, som vandt kampen 1-0. Nadim spillede godt en time på banen, mens Signe Bruun blev skiftet ind med tre minutter tilbage af kampen.

Braithwaite fortsætter succesfuld start i Spanien

Martin Braithwaite har fået en fin start på tilværelsen i spansk fodbold. (Foto: Rodrigo Jimenez © Scanpix)

Det har vist sig at være en klog beslutning af Martin Braithwaite at rykke til Spanien og det lille hold Leganés. Siden han kom til klubben, har han scoret mod både FC Barcelona og Real Madrid, og i weekenden vandt klubben igen.

Der var ingen mål fra Braithwaites pote i denne kamp mod Betis, men han lagde op til det sidste mål i 3-0-sejren, som giver Leganés et hul ned til nedrykningsstregen.

Facebook
Twitter