OVERBLIK Sådan eskalerede trekantsdramaet i Randers

Superliga-klubben Randers er ramt af et trekantsdrama. Her kan du se, hvordan sagen har udviklet sig.

Man kommer næppe til at se Jonas Borring, tv., i samme jubelscene som Christian Keller, næstlængst til højre, igen. (Foto: KELD NAVNTOFT © Scanpix)

Det er noget af en misere, der de sidste fem dage har udviklet sig i fodboldklubben Randers FC.

Hovedpersonerne Jonas Borring og Christian Keller, der begge er på kontrakt i klubben, samt Borrings nu snart forhenværende kone, Kira Egsgaard Borring.

Her kan du få et overblik over, hvordan trekantsdramaet - der har fået navnet Kellergate - har eskaleret:

9. marts:

Jonas Borring bliver tildelt orlov i Randers på ubestemt tid. På rygtebasis mener Ekstra Bladet at vide, at Borrings orlov skyldes, at hans ægteskab er under opløsning, og at han har svært ved at tackle den situation.

11. marts:

Det kommer frem, at Borring og hans kone, Kira, fra slutningen af 2015 har sat en seperationsproces i gang. Releaze TournamentTable Widget

Samtidig kommer det frem, at Borrings holdkammerat i Randers, Christian Keller, har indledt et forhold til førnævnte Kira.

I et interview med BT udtaler Borring, at han ikke ønsker at spille på samme hold som Keller. Ledelsen i den kronjyske klub meddeler dog samtidig, at den ikke har tænkt sig at skille sig af med hverken Keller eller Borring.

Klubben meddeler dog samme dag, at den har frataget Keller anførerbindet, samt at Borrings kontrakt er blevet forlænget frem til 2018.

13. marts:

Keller bliver ikke udtaget til Randers’ kamp imod Brøndby, som holdet siden taber 1-0.

Jonas Borring, tv., har været holdkammerat med Christian Keller, th., i fire år i Randers. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Randers-træner Colin Todd begrunder fravalget af Keller:

- Det har været en meget krævende uge. Omstændighederne dikterede, at han ikke var med i truppen. Det giver os muligheden for at se tiden an.

På rygtebasis forlyder det, at flere Randers-spillere har krævet Keller smidt af holdet.

Keller udtaler til Ekstra Bladet, at hvis nogen i truppen har et problem med ham, må de smutte – han har ikke tænkt sig at forlade Randers.

Randers-spiller Mads Agesen afkræfter siden til flere medier, at spillerne skulle have krævet Keller smidt af holdet.

Michael Gravgaard, Randers’ direktør, slår fast, at klubben ikke har tænkt sig at fyre Keller.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve