OVERBLIK Sådan startede 'Oscar'-gate

Her er de citater, som profilen 'Oscar', Jan Bech Andersen, har skrevet på et Brøndby-forum.

Jan Bech Andersen og Thomas Frank i en munter stund på Brøndby Stadion. (Foto: Per Kjærbye © Scanpix)

Han kaldte sig ’Oscar’. Og under det navn på Brøndby-fanforaet Sydsiden Online har bestyrelsesformand og storaktionær Jan Bech Andersen langet skarpt ud efter adskillige nøglepersoner i Brøndby IF.

Profilen ’Oscar’ var hård i sin retorik mod blandt andre den nu tidligere cheftræner Thomas Frank og den tidligere sportschef Per Rud. Jan Bech Andersen har erkendt, at han er manden bag profilen ’Oscar’.

Opdateringerne under profilen ’Oscar’ er nu slettet, men adskillige medier nåede at tage screendumps af dem. Nedenunder er et udpluk af noget af det, Jan Bech Andersen har skrevet - baseret på det som BT, Ekstra Bladet og Jylland-Posten har skrevet.

Om Thomas Frank, Brøndby-træner :

"Per og Thomas tog så mange vanvittige beslutninger tilsammen pga. uvidenhed og manglende erfaring. At bringe de to nordmænd (Fredrik Semb Berg og Elba Rashani) til BIF til 12 millioner kroner er en vittighed, de stadig griner af i Norge."

"Vi kan vel ikke pege på et reelt indkøb, der er nogenlunde tæt på at godkendt og Thomas’ manglende evne til at integrere nye spillere, som han selv 100% har valgt – hvoraf nogle endda er bedst i et system han IKKE spiller – er mangelfuld og uacceptabel."

"En træner, der aldrig havde trænet et seniorhold."

"Pilen peger kun på Thomas og staben. Elmander var Thomas og Pers beslutning – ingen andre. Der er ikke leveret. Længere er den ikke, og det får konsekvenser."

"Når vi samtidig har en cheftræner, der er uerfaren og tilmed stædigt holder fast i et system, der ikke virker, så har vi balladen."

"Problemet er, at Thomas Frank og Per Rud var en dårlig cocktail. Nu har vi hovedpine, som skal kureres hurtigst muligt."

"Per Rud og Thomas Frank har sammensat den nuværende trup – brugt penge uden at skabe balance."

"Per Rud var komplet og helt aldeles inkompetent – det beviser 9 ud af 10 indkøb, der er og var helt ude i skoven. Det har kostet os ufatteligt mange penge."

Om Per Rud (tidligere sportschef i Brøndby)

"Per (Rud, red.) og Thomas (Frank, red.) tog så mange vanvittige beslutninger tilsammen på grund af uvidenhed og manglende erfaring – det vil ikke ske under Troels. At bringe de to nordmænd (Fredrik Semb Berge og Elba Rashani, red.) til BIF for 12 millioner er en vittighed, de stadig griner af i Norge."

"Per Rud var og er aldeles 100 procent inkompetent. At Aldo (Petersen, daværende formand) – egenhændigt – ansatte en træner, der aldrig havde trænet et seniorhold og samtidig en alt mulig mand fra en klub, der ikke har præsteret siden 70’erne er den største dumhed der er begået – og guderne skal vide det har kostet en rumraket”

”En altmulig-mand fra en klub, der ikke har præsteret siden 70erne.”

”Per Rud fik et checkhæfte, han ikke kunne håndtere.”

”Kig på de mange indkøb, der er foretaget? Ikke godt. Samme typer, ingen balance. Det er resultatet af, at uerfarne mennesker har guidet hinanden og taget de forkerte beslutninger.”

”Problemet er, at Thomas Frank og Per Rud var en dårlig cocktail. Nu har vi hovedpine, som skal kureres hurtigst muligt.”

Om Troels Bech (sportsdirektør i Brøndby)

”Troels Bech har erfaring - det havde Per Rud ikke på den hylde. Der bliver arbejdet hårdt på, at dette bliver vendt, men vi betaler en regning for de mange fejl, der er begået de sidste to år.”

”Troels er kommunikativ stærk. Han kan lede – igen noget, der manglede så det skreg til himlen.”

”Troels Bech har masser af erfaring og er fodboldfagligt rigtig dygtig. Der har jo netop manglet erfaring, struktur og sparring.”

Kilder: BT, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Sydsiden Online

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter