Peguero alvorligt skadet

Brøndbys haitianske angriber Jean Philippe Peguero blev alvorligt knæskadet i Brøndbys sejr over Viborg. Nu jagter klubben en afløser.

Jean Peguero båret fra banen efter sin scoring til 3-0 (Foto: Uffe Weng © Scanpix)

Brøndbys haitianske angriber Jean Philippe Peguero blev alvorligt knæskadet i Brøndbys sejr over Viborg. Nu jagter klubben en afløser.

Det lugter af en lang pause til Jean Philippe Peguero. Den 24-årige Brøndby-forward nåede lige at cementere sejren på 3-0 over Viborg, da han kontant blev tacklet af Robert Russell. En foreløbig diagnose lyder på et beskadiget korsbånd og et farvel til grønsværen i 2006.

- Det ser skidt ud. Knæet virker løst, og vi frygter det værste, sagde direktør og klublæge i Brøndby Per Bjerregaard, da han havde tilset haitianeren.

- Det kan uden tvivl være korsbåndet, og hvis det er det, så betyder det desværre en meget lang pause, sagde han.

Hvis det er korsbåndet, kommer Peguero næppe i kamp før tidligst i slutningen af denne sæson. Dermed ligner fire kampe og to mål sæsonstatus for ham.

Brøndby havde netop hentet Peguero i sommeren for at styrke angrebet, hvor kun Morten 'Duncan' Rasmussen huserede efter salget af Kim Christensen og ikke mindst Johan Elmander.

- Det er klart, at vi ikke kan klare os med kun en kampklar angriber, sagde cheftræner René Meulensteen, der dermed igen skal på angriberjagt.

- Nu må vi se, hvad vi kan hive op af hatten de næste par dage. Der er ikke lang tid igen, sagde han.

Rygterne vil vide, at Brøndby havde snøren ude efter Ailton Almeida, der fredag satte sin signatur hos rivalerne i FC København. Hvem de nu sætter jagten ind på, må fremtiden vise. Transfervinduet smækker i med indgangen til september.

 

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter