Randers-direktør: Martin S. Jensen er 'tudefjæs'

Randers FC-direktør Jacob Nielsen kalder sin vragede målmand, Martin S. Jensen, for tudefjæs, ifølge Randers Amtsavis.

- Vi har beskyttet Martin S. Jensen i lang tid. Han er bare ikke god nok, lyder det fra Randers-direktøren. (© Randers FC)

Randers-direktør Jacob Nielsen lægger ikke fingrene imellem, da han i dag i Randers Amtsavis fortæller om baggrunden for, at målmand Martin S. Jensen er sendt i udviklingstruppen efter Kevin Stuhr-Ellegaards ankomst i klubben.

- Martin S. Jensen er bare ikke god nok. Han har stået meget dårligt. Så er den ikke længere. Det er rent "tudefjæs" fra Martins side. Han er selv via manglende præstationer skyld i situationen, siger Randers FC-direktør Jacob Nielsen til avisen.

- Useriøs journalistik

Randers FC-direktøren er i øvrigt på kant med Randers Amts Avis, som han beskylder for at lave useriøs journalistik. Det er især artikler om, at Martin S. Jensen kunne læse i pressen, at Kevin Stuhr-Ellegaard ville blive ny førstemålmand i klubben.

- Det er latterlig, usaglig, useriøs og negativ journalistik. Alt for negativ overfor Randers FC. Og ikke blot i forbindelse med Martin S. Jensen-sagen. Jeg er målløs over avisen. Du har jo heller ikke selv været tilfreds med Martin S. Jensens indsats mellem stængerne. Og det er da latterligt gentagne gange at påpege, at han sidste efterår stod fremragende i Istanbul mod Fenerbahce. I foråret var han bare ikke god nok. Så enkelt er det, lyder det fra Jacob Nielsen.

Martin S. Jensen har kontraktudløb ved udgangen af 2008 og skal altså nu en tur ned i udviklingstruppen.

Spillerforeningen bakker op

Spillerforeningen undrer sig over udtalelserne fra direktøren.

- Randers FC udviser en uacceptabel og illoyal adfærd i deres tilsvining af Martin S. Jensen i pressen. På det moderne arbejdsmarked gør man meget ud af at vise sine medarbejdere, at de er værdsatte, men den udvikling er tilsyneladende ikke kommet til Randers endnu, siger direktør for spillerforeningen, Mads Øland.

Martin S. Jensen selv vil ikke kommentere direktørens udtalelser.

- Tudefjæs? Det vil og gider jeg slet ikke kommentere. Den melding må stå for Jacobs Nielsen egen regning på hans niveau, siger den 33-årige målmand til Randers Amtsavis.

Facebook
Twitter