Randers henter polsk angriber i England

Superligaklubben Randers har hentet angriberen Piotr Parzyszek i engelske Charlton på en etårig lejekontrakt.

Piotr Parzyszek var i den forgangne sæson udlejet til St. Truiden i Belgien. (Foto: VI/Getty Images) (Foto: VI-Images © Getty Images)

Angriberen Viktor Lundberg gav søndag Randers en drømmestart på Superligaen med sit hattrick i 3-0-sejren over FC Nordsjælland, men det afholder ikke den kronjyske klub fra at opruste på angrebspositionen.

Onsdag præsenterede Randers den 21-årige polske angriber Piotr Parzyszek, der er hentet i den engelske Championship-klub Charlton.

Parzyszek bliver tilknyttet Randers på en etårig lejeaftale med købsoption.

En afslutter med kvalitet

- Vi har været på udkig efter en typisk centerforward, og det har vi fået i Piotr. Han er meget ung, men alligevel forholdsvis erfaren.

- Han har evnerne til at positionere sig i de områder, hvor der kan opstå store målchancer, og det er jo den evne, vi har været ude efter. Hans målstatistik viser i hvert fald, at han har kvaliteten som afslutter, siger Randers-træner Colin Todd til Randers' hjemmeside.

Ud over førnævnte Lundberg skal den polske angriber konkurrere med Mikael Ishak og Nicolai Brock-Madsen om angrebspladserne i Randers.

Op til den nye sæson har Randers sagt farvel til angriberen Djiby Fall.

/ritzau/

Facebook
Twitter