Rasmus Würtz scorede Årets Mål

En enkel kasse var nok: Rasmus Würtz scorede blot et enkelt mål i 2010, men løb alligevel med prisen for Årets Superligamål ved DR Sportens årsshow.

Ved DR Sportens årsshow Sport 2010 blev Rasmus Würtz' scoring mod Brøndby den 21. november kåret som Årets Mål i Superligaen kåret.

- Jeg er selvfølgelig stolt over at have modtaget prisen... med det ene mål, jeg har scoret, siger Würtz med henvisning til, at han blot var noteret for en enkel scoring i 2010.

- Det har været et lidt hårdt efterår, og jeg er overbevist om, at det her kan være startskuddet til et godt forår for AaB, siger Würtz.

Du kan se alle de nominerede scoringer ved at klikke på billedet herover.

De syv nominerede var:Mål 1: Martin Vingaard scorer til 4-0 i FC Københavns kamp mod AGF den 7. marts

Mål 2: Mikkel Beckmann bringer Randers i front i kampen mod FC København den 11. april.

Mål 3: Yura Movsisyan scorer til 2-1 i Randers kamp mod AaB den 5. maj ved elegant i fuld fart at medtage en medløbsbold med hælen - hugge til den og score.

Mål 4: Martin Spelmann scorer for Horsens på et flot langskud i kampen mod Silkeborg den 15. august.

Mål 5: Cesar Santin scorer til 1-0 i FC Københavns kamp mod Silkeborg den 24. oktober.

Mål 6: Mikkel Thygesen scorer for FC Midtjylland i en kamp mod Horsens den 31. oktober.

Mål 7: Rasmus Würtz scorer til 1-2 i kampen mellem AaB og Brøndby den 21. november.

Du kan være med til at kåre Årets Mål i Superligaen. Vinderen bliver nemlig fundet ved en sms-afstemning blandt seerne. Så vær med, når vi viser Sport 2010 lørdag den 8. januar fra kl. 20:00.

Du kan stemme på din favorit "for sjov" herover - eller se odds på holdene på Dansk Spils hjemmeside. Rasmus Würtz er favorit hos bookmakerne - han giver kun pengene 1.83 gange igen. Martin Vingaard er den anden storfavorit til odds 2.20.

Facebook
Twitter