Riddersholm: Slår vi DM-favoritterne fra FCK, får de brug for et mirakel

Guldkamp vil han ikke kalde det, men FCK får brug for et mirakel i mesterskabskampen, hvis de taber til FCM i Parken, mener Glen Riddersholm.

Der er lagt op til et brag af en afslutning på Superligaens efterårssæson, når rækkens førerhold fra FC Midtjylland kommer på besøg hos FC København søndag aften. Før kampen i Telia Parken har midtjyderne hele 11 point ned til hovedstadsholdet.

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm vil ikke kalde det en guldkamp, men er omvendt ikke blind overfor kampens betydning.

- Den er selvfølgelig vigtig for spændingen i Superligaen i foråret. Hvis Midtjylland går over og vinder i Parken, så gør det det alt andet lige vanskeligere for de største favoritter til DM-guldet, FC København, siger Glen Riddersholm, der håber på, at der kan bygges videre på de fine traditioner, som FC Midtjylland efterhånden har bygget op i Danmarks nationalarena.

- For os er det en kamp, hvor vi skal over og teste os selv og se, om vi kan hente den tredje sejr i streg i Parken.

Sidst FC København tog imod FC Midtjylland i Superligaen blev det til en 2-1-sejr til Riddersholms mandskab. Det var tilbage i august.

Glem ikke Randers

Søndag kan FC Midtjylland så gå på vinterpause med en potentiel føring på 14 point ned til FC København, der med et nederlag vil komme under stort pres.

- Jeg synes, hver eneste kamp er sindsygt vigtig. De tre point, vi fik mod FC Vestsjælland er lige så meget værd som de tre point, vi forhåbentligt får på søndag. På den måde er der ikke noget i vores univers, der hedder den vigtigste kamp, siger Riddersholm, der dog godt kan forstå, hvis man ser lidt anderledes på det i FCK-lejren.

- Jeg kan godt forstå det, hvis man har FCK-trøje på. Det ville være et svært scenarie for dem, hvis de taber. Så skal de lave et mirakel, siger FCM-cheftræneren, der ikke vil gøre guldkampen til en duel mellem bare FC Midtjylland og FC København.

- Vi må heller ikke glemme Randers, der har gjort det sindsygt godt. Sidste år gjorde hele Fodbolddanmark den fejl at undervurdere AaB. De endte med at løbe med det til sidst.

Randers spillede allerede fredag deres sidste kamp i efterårssæsonen, hvor det blev til 0-0 hjemme mod Sønderjyske. FC Midtjylland har således minimum 9 point ned til ’hestene’ før vinterpausen.

Se hele interviewet med Glen Riddersholm i klippet øverst. Herunder kan du høre, hvad de to FCM-profiler Jakob Poulsen og Pione Sisto tænker om søndagens kamp i Telia Parken.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:548215416187a2132cf5e6c1

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:548215676187a2132cf5e6c5

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter