Sæsonens bedste redning? Ny landsholdsmålmand sender Brøndby i den syvende himmel

Brøndbys drøm om en plads i top 6 i 3F Superligaen lignede en mareridt, da der manglede to minutter af kampen mod FC Nordsjælland.

I Silkeborg havde FC Midtjylland bragt sig foran med 4-3, hvilket betød, at et nederlag til holdet fra Vestegnen vil sparke Brøndby ud af mesterskabspillet.

Nerverne samlede sig udenpå tøjet, og i samme øjeblik fik FC Nordsjælland tilkæmpet sig et straffespark. En kendelse der kunne blive fatal for Brøndby.

Men i målet stod Mads Hermansen, der tidligere på ugen blev udtaget til landsholdet, og han skulle for en stund blive manden i top 6-skysovsen.

På stregen leverede den 22-årige målmand en trippel-redning i verdensklasse, som fik nervøsiteten blandt fans og spillere til at fordampe i en eksplosion af jubel.

- Det var vildt. Jeg glæder mig til at komme hjem og se den i fjernsynet igen, lød det efter kampen fra Mads Hermansen til DR Sporten.

Og værsgo, Hermansen. Du kan se den lige her. En trippel-redning der ikke blot tåler ét, to, men i hvert fald tre gensyn.

4-3 scoringen til Midtjylland endte med at blive underkendt grundet en offside-kendelse, der blev fundet af dommerne ude i VAR-vognen.

Samtidig lykkedes det senere i kampen for FC Nordsjælland at score målet til 2-1, der blev kampens endelige resultat. Men det blev en parentes i kampen om top 6, da FCM og FCN delte i Silkeborg, og dermed begge trak sorteper i jagten på top 6.