Se højdepunkter fra Superligaen

Kvartetten AaB, Brøndby, OB og FC København deler topplaceringerne i Superligaen efter weekendens kampe. Du kan se højdepunkter fra Superligaen her.

Viborgs frelser Raoul Kouakou jubler efter sit mål mod Randers (Foto: Ernst van Norde © Scanpix)

Kvartetten AaB, Brøndby, OB og FC København deler topplaceringerne i Superligaen, mens Vejle er isoleret i bunden efter søndagens runde: Vejle tabte den niende kamp på stribe, da Silkeborg vandt 4-2 i lørdagens bundopgør.

I toppen af ligaen fik Brøndby oprejsning oven på UEFA Cup-nederlaget til Frankfurt, da det søndag galdt Esbjerg hjemme på Brøndby Stadion.

Vestjyderne blev besejret 2-0, og dermed er Brøndby på andenpladsen i Superligaen. Ét point efter AaB, som hjemme tabte 0-1 til rækkens nummer tre, OB.

Fjerdepladsen tilhører FC København, som efter flere forgæves forsøg lige akkurat fik halet sæsonens første hjemmesejr i land med 1-0 over Nordsjælland.

Ulvene tabte til HorsensFC Midtjylland forspildte sin chance for at lege med i toppen, da det efter en svag indsats blev til et 1-2 nederlag hjemme til Horsens.

I bunden kravlede ellers hårdt trængte Viborg op over nedrykningstregen takket være en 3-2 sejr hjemme over Randers.

Weekendens reultater betyder, at Vejle nu for alvor er isoleret i bunden med hele syv point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Klik herover til højre og se højdepunkter fra alle rundens kampe.

ExternalContent

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53c4d9ff6187a210e489f17a

Facebook
Twitter