Se Skak fortælle om redningen af Richter

Hvidovres Jesper Skak Nielsen var med til at redde Jonathan Richters liv, da FCN-spilleren blev ramt af lynet. Se ham fortælle, hvad der skete, her.

Da FC Nordsjællands Jonathan Richter den 20. juli blev ramt af et lyn på fodboldbanen, var Hvidovres Jesper Skak Nielsen hurtigt ude med hjertemassage, der var med til at redde Richters liv.

Aftenshowet havde besøg af Jesper Skak Nielsen i går. Se ham fortælle, hvad det egentlig var, der skete, da lynet slog ned (klik på billedet herover.)

Sammen med FC Nordsjællands fysioterapeut, Anders Jensen, begyndte han at give Richter mund-til-mund og hjertemassage.

Efter cirka tre minutter efter lynnedslaget fik de også en hjertestarter ud på banen. Men da den to gange havde afvist at støde, måtte de fortsætte med hjertemassage og mund til mund indtil ambulancen cirka 12 minutter senere kom frem.

- Da de kom, havde jeg forventet, nu kommer redningsmændene. Men de sagde, at nu skulle vi egentlig bare fortsætte, fortæller Jesper Skak Nielsen i Aftenshowet.

Så mens ambulancefolkene gav Jonathan Richter ilt, fortsatte Jesper Skak Nielsen og Anders Jensen med mund-til-mund og hjertemassage.

- Det gjorde vi så, i det der næsten føltes som en evighed. Jeg tror, det var i tyve minutter ekstra, vi fortsatte med at give hjertemassage, fortæller han.

Jonathan Richter meldes i øvrigt i bedring og har sagt sine første ord fra hospitalet.

Facebook
Twitter