13 kampe i træk uden sejr, men AGF overlever nok alligevel: Her er alle rundens Superliga-mål

Dramaet i både bunden og toppen af årets sæson nærmer sig afgørelsen i Superligaen.

Viborg vandt 1-0 over AGF i den sene søndagskamp. (Foto: Ernst van norde © Ritzau Scanpix)

Hvem bliver dansk mester? Hvem følger Sønderjyske ned i 1. Division?

Der resterer kun to runder af Superliga-sæsonen, og i denne weekend kan det hele blive så godt som afgjort.

Her kan du se alle rundens Superliga-højdepunkter.

Viborg - AGF

Med Vejles nederlag i Farum tidligere søndag kunne AGF spille nogenlunde frit i den sene kamp mod Viborg. De er nemlig så godt som sikre på at undgå nedrykning, selvom der stadig resterer en runde af sæsonen.

AGF var ufarlige og uskarpe, mens Viborg scorede på kampens største chancer.

Derfor sejrede hjemmeholdet, der igen indtager den syvendeplads, der giver mulighed for at spille europæisk fodbold efter sommerferien.

AaB - Brøndby

Mens de forsvarende danske mestre fra Brøndby ikke har vundet i to måneder, var formen god hos AaB inden søndagens møde mellem de to hold.

Nordjyderne var på jagt efter tre point, der kunne sende dem et skridt tættere Silkeborg og bronzemedaljerne.

Men et rødt til hjemmeholdet i både første og anden halvleg gjorde det svært for AaB, og for første gang i 10 kampe gik Brøndby fra banen som sejrherrer.

Resultatet sender bronzemedaljerne til Silkeborg, der mandag aften møder FC Midtjylland i rundens sidste kamp.

Randers - FC København

Der var drama for alle pengene i Randers, hvor FCK havde mulighed for at spille sig snublende tæt på det danske mesterskab. Deres forspring til FCM på både point- og måltavlen blev nemlig udbygget med en sejr på 2-0.

I anden halvleg snuppede FCK-keeper Kamil Grabara et straffespark ved stillingen 1-0, og nu ser det unægteligt ud til, at hovedstadsklubben kan sikre det danske mesterskab i næste weekend.

FC Nordsjælland - Vejle

Vejle har i flere uger holdt fast i et tyndt håb om overlevelse.

Den seneste sejr over AGF tændte for alvor op under drømmen om at også at spille Superliga-fodbold på den anden side af sommerferien, men det krævede en sejr over FC Nordsjælland søndag eftermiddag.

Passivt forsvarsspil og et nederlag på 2-1 gør det noget nær umuligt for Vejle at undgå nedrykning. De skal håbe på to nederlag til AGF, som samtidig skal smide et målforspring på 18 scoringer i de sidste to kampe.

OB - Sønderjyske

Mens de lyseblå Sønderjyske-spillere fra Haderslev allerede har fået afgjort deres skæbne og rykker ud af Superligaen, er der stadig meget at spille for på Fyn.

OB jagter syvendepladsen, der giver mulighed for at spille europæisk fodbold i næste sæson, og med et point søndagens kamp er det stadig muligt.

Sønderjyske kom foran i første halvleg, men med først et brændt og efterfølgende et udnyttet straffespark endte det 1-1 i Odense.