Sidste sæsons top 3-klubber starter Superligasæsonen uden sejre, mens Randers rider videre på bølgen

Superligaen er tilbage med et brag, og herunder kan du få et overblik over søndagens resultater.

Superligaen er tilbage!

Fredag indledte FC Midtjylland og OB superligasæsonen med et spændende 1-2-opgør på heden, og i dag var det så tid til, at hele fire øvrige opgør skulle fløjtes i gang.

Mestrene fra Brøndby var i deres sæsondebut på besøg i Aarhus, hvor der ventede en svær udekamp.

Det viste sig da også at blive en tæt spillet kamp, hvor ingen af holdene havde lyst til gå fra banen uden point.

Og selvom aarhusianerne kom bedst fra start, da Jón Dagur Thorsteinsson sendte bolden i kassen til 1-0, lykkedes det mestrene fra vestegnen at komme tilbage en halv times tid senere. Her var Kevin Mensah på pletten for de gulblusede, og så var alt lige mellem de to storklubber.

Flere scoringer blev det til ikke for hverken Brøndby eller AGF, og klubberne måtte derfor tage til takke med ét point hver.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i videoen i toppen af artiklen.

Alt lige mellem FC København og AaB

FC København havde besøg af nordjyderne fra AaB, og her var der spænding og dramatik til det sidste.

Efter lidt over en times spil var stillingen 2-2, og kampen bølgede frem og tilbage de to hold imellem, mens der blev gået til stålet i alle duellerne. Og i kampens 73. minut blev der endda gået lidt for meget til stålet.

Landsholdsspilleren Nicolai Boilesen kom i hvert fald ind i en tackling med knopperne forrest, og det vurderede kampens dommer som et rødt kort. Og så måtte venstrebacken tidligt i bad.

Selvom københavnerne kom en mand i undertal, ville ingen af mandskaberne for alvor stille sig tilfredse med 2-2-resultatet, og der var muligheder for en scoring i begge ender. Alligevel lykkedes det hverken FC København eller AaB at sende endnu en bold i målnettet, og så måtte de tage fra kampen med et enkelt point hver.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i videoen herunder:

Oprykkerne fra Viborg laver flot superligacomeback

Nyoprykkede Viborg var på besøg hos det unge mandskab fra FC Norsjælland, og her fik det sjællandske hold sig en hård start på superligasæsonen. Men faktisk var det det sjællandske mandskab, der kom bedst fra start.

Efter blot 12. minutters spil gik den viborggensiske keeper, Lucas Lund Pedersen, for hårdt ud i en luftduel, og så pegede dommeren på pletten. Straffesparket tog Oliver Antmann sig af, og selvom Viborg-målvogteren var tæt på en redning, røg bolden i mål til 1-0. Til trods for målmandskokset lykkedes det Viborg at vende kampen og vinde med 2-1 ude over FC Nordsjælland.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i videoen herunder:

Randers sejrer sikkert over Vejle

Endnu en målmandsfejl blev afgørende i opgøret mellem Vejle og Randers.

I opgørets 26. minut sendte Randers-spilleren Mikkel Kallesøe et fladt indlæg ind i feltet, og her havde Vejle-målvogteren Alexander Brunst sat sig i position til at samle bolden stille og roligt op.

Uheldigvis for ham kom en fremadstormende Marvin Egho ham i forkøbet og sendte bolden i kassen til 1-0.

Kampen mellem Vejle og Randers endte 0-2, og du kan se højdepunkterne herunder:

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk