Silkeborg med selvtillid: ’Det er to kampe, vi skal vinde’

Der er overlevelse i Superligaen på spil, og i Silkeborg føler man sig bedre end Helsingør.

Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, har stor tro på sit hold inden de afgørende kamp mod Helsingør. (Foto: NORDE ERNST VAN © Scanpix)

Det spidser til i den kedelige ende af Superligaen. Torsdag mødes Helsingør og Silkeborg i det første af to opgør med uhyggeligt meget på spil. Taberen efter de to kampe rykker nemlig direkte ned i 1. division.

Silkeborg kommer fra en uge, hvor man har tabt sammenlagt til Lyngby samt tabt en pokalfinale mod Brøndby. Alligevel er troen på egne evner intakt i den midtjyske lejr, der torsdag er på besøg i Helsingør.

- Jeg ser det som to kampe, vi skal vinde. Vi har nogle spillere, som kan bringes i spil, hvis vi vil det. Både Casper Sloth og Sammy Skytte er i bedring. Simon Jakobsen, tror jeg, er klar. Vi har flere at vælge imellem. Vi har også en hård kamp i Parken længere på afstand. Vi må sætte det sammen på den rigtige måde og vinde de to kampe mod Helsingør. Det vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for, sagde Peter Sørensen til DR efter 2-2-kampen mod Lyngby søndag.

Et bedre hold

Blandt spillerne føler man også, at Helsingør er en modstander, som skal besejres samlet i de to dødvigtige kampe.

- Vi skal vinde, fordi vi er et bedre hold, og fordi vi har kvaliteter i holdet. Dem må vi finde frem nu og samtidig få bedre styr på defensiven, for hvis vi spiller op til vores bedste, skal vi nok vinde over Helsingør i de to kampe, siger venstreback Gustav Dahl.

Silkeborg rykkede senest ned i 1. division i 2013. Holdet rykkede dog omgående op igen sæsonen efter og har siden været at finde i Superligaen. Helsingør rykkede op i Superligaen i sidste sæson for første gang i klubbens historie.

Helsingør og Silkeborg mødes i første kamp torsdag klokken 18.00. Du kan se kampen på TV3 Sport eller lytte med i LIGA på P3.

Facebook
Twitter