Silkeborg-profil skifter til Brøndby

Jens Martin Gammelby har underskrevet en 5-årig aftale med sølvvinderne fra Brøndby IF.

Jens Martin Gammelby har fået trøje nummer 2 og en femårig kontrakt i Brøndby. (© Brøndby IF)

Det blev blot til en sølvmedalje for Brøndby IF i denne sæson, da Vestegnens helt blev sat af i guldkampen efter en fornem slutspurt af de nykårede danmarksmestre fra FC Midtjylland.

Dagen derpå har Brøndby IF så godt nyt til fansene, da Silkeborg-profilen Jens Martin Gammelby har skrevet under på en 5-årig aftale med de blågule.

Den offensive højre back tiltræder den 13. juni.

- Jens Martin Gammelby har haft en fantastisk udvikling i Silkeborg IF i de sidste par sæsoner. Han har en eksplosiv fart og er stærk offensivt, så vi har længe været interesseret i at få Jens Martin tilknyttet, siger Brøndbys sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

- Hans lyst og evne til at udfordre sin direkte modspiller passer godt ind i vores spillestil, og han er kendt som en ydmyg, arbejdsom og meget ambitiøs ung mand. Både Jens Martin og vi går derfor ind i samarbejdet med store forventninger.

Jens Martin Gammelby har trods sin status som højreback været et af Silkeborgs bedste våben i offensiven, hvor den 23-årige back har vist både målfarlighed og gode dribleegenskaber.

Kamp om pladserne

I Brøndby venter der hård konkurrence, da de blågule allerede har hentet backen Bjørn Kopplin i Hobro og i forvejen råder over Johan Larsson og Svenn Crone, der alle kan spille på højrebackpladsen.

- Vi ønsker, der er stærk konkurrence om pladserne på alle positioner, gerne med to spillere og et ungt talent på hver position. Med tilgangen af Jens Martin Gammelby og Bjørn Kopplin (skifter fra Hobro IK til sommer, red.), er konkurrencen på vores backpositioner blevet væsentligt forstærket, siger Troels Bech.

Hovedpersonen selv glæder sig naturligvis til sit skifte, men fokuserer i første omgang på at gøre arbejdet færdigt i Silkeborg IF, hvor der venter to playoff-kampe mod Esbjerg fB om en plads i Superligaen i næste sæson.

Facebook
Twitter