Simon Kjær bliver millionær i Palermo

18-årige Simon Kjær skifter en månedsløn på 35.000 kroner ud med en hyre på en halv million kroner om måneden, når han tiltræder i Palermo til sommer.

FCMs Simon Kjær skifter til Palermo til sommer (Foto: Palle Hedemann © Scanpix)

Simon Kjær skifter den jyske hede ud med lune Sicilien til sommer og kan også se frem til at skifte en månedsløn på 35.000 kroner ud med et noget andet beløb.

B.T. skriver, at Simon Kjær efter skiftet fra FC Midtjylland til Palermo vil tjene omkring 500.000 danske kroner om måneden - altså en årsløn på omkring seks millioner kroner.

FCM har ikke lagt skjul på, at salget af Kjær er klubbens hidtil største handel. Tallene er ikke offentliggjort, men det menes, at Kjær indbringer klubben i omegnen af 30 millioner kroner.

Det er ikke mindst Kjærs træningsophold i Real Madrid sidste sommer, der har været med til at sætte prisen på den blot 18-årige forsvarsspiller.

- Set i et økonomisk perspektiv har dette været med til at hæve prisen på ham betydeligt. Han har længe været en eftertragtet herre i international fodbold, siger Simon Kjærs agent Mikkel Beck til B.T.

Facebook
Twitter