Skadet på grund af pjat

Morten 'Duncan' Rasmussen er ukampdygtig for Brøndby og landsholdet, efter at have leget i vand.

Morten Duncan Rasmussen sætter en tackling ind på Mads Jørgensen. Det skulle han have overvejet nøjere.

Brøndbys angriber Morten 'Duncan' Rasmussen er ledbåndsskadet og er dermed ude af U21-landsholdets to kommende kvalifikationskampe mod Makedonien og Sverige, meddeler DBU.

Ved et lægetjek mandag kunne U21-landsholdets læge Orla Als konstatere, at Brøndby-angriberen delvist har revet ledbåndet i venstre knæ over.

Skaden opstod, da Rasmussen søndag eftermiddag løb efter holdkammeraten Mads Jørgensen og væltede ham og sig selv omkuld på et dyngvådt Brøndby Stadion. Det skete, da beslutningen om at aflyse superligaopgøret mellem Brøndby og Silkeborg var taget.

Brøndby er i forvejen ramt af skader. Således kom angriberen Jean Philippe Peguero galt afsted for nylig og må undværes i op til otte måneder. Også på grund af en knæskade.

Med UEFA Cup-kampe mod Frankfurt forude, sætter 'Duncans' vandleg dermed Brøndby-ledelsen under yderligere pres.

Bernburg med

Hvad landsholdet angår, har U21-landstræner Keld Bordinggaard i stedet for Brøndby-angriberen udtaget Martin Bernburg fra FC København til de to kvalifikationskampe.

U21-landsholdet spiller lørdag mod Makedonien i Skopje, og møder tirsdag Sverige på Farum Park i EM-kvalifikationsturneringen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter