Skuffet Hemmingsen: Har været turbulent

Den fyrede Randers-træner har haft en svær tid i klubben, selv om det blev til en oprykning.

Michael Hemmingsen er overrasket over fyringen. (Foto: Kevin Behrendt)

Den fyrede Randers-træner Michael Hemmingsen erkender, at han har haft en turbulent tid i den østjyske superligaklub, som han torsdag formiddag måtte forlade med en fyreseddel i hånden.

Afskedigelsen kommer, efter at Hemmingsen har ført klubben tilbage i den bedste række, og kun ni dage før Randers FC gør comeback i Superligaen.

- Det kommer overraskende for mig, men sådan er gamet. Det var en turbulent tid i Randers, da jeg startede op efter en nedrykning og efter to sæsoner, hvor klubben var rystet, siger Michael Hemmingsen.

- Der har været godt gang i den deroppe. Men jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg ikke kunne føre arbejdet videre, siger den fynske træner.

Randers FC rykkede under Hemmingsens ledelse op i Superligaen med et forspring på fem point til nærmeste konkurrent i den næstbedste række.

Alligevel valgte ledelse torsdag at erstatte ham med den tidligere træner Colin Todd, der tager over i en midlertidig funktion.

- Vi havde en forventning og en målsætning om, at vi skulle hurtigt tilbage i Superligaen. Vi lå vel til oprykning i 22-23 af de 26 runder.

- Vi har så også haft nogle kampe, hvor vi ikke var tilfredse, men alt i alt er der søsat mange spændende ting, synes jeg. Men jeg har lyttet til, hvad ledelsen har sagt og taget til efterretning, at resultatet ikke var godt nok, siger Michael Hemmingsen.