Sønderjyske henter målmand med Arsenal-fortid

Reice Charles-Cook, der har spillet for flere forskellige engelske klubber, er ny målmand i Sønderjyske.

Hans Jørgen Haysen, sportschef i Sønderjyske, har hentet Reice Charles-Cook ind til resten af året. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Fodboldklubben Sønderjyske har fundet en ny målmand som erstatning for reservekeeper Lukas Fernandes, som fik kontrakten ophævet for nylig.

Haderslev-klubben har hyret den 24-årige englænder Reice Charles-Cook, som i sidste uge demonstrerede sine evner under en prøvetræning.

- Det begrænser mulighederne, når transfervinduet er lukket, men jeg synes, vi har fundet en god målmand i Reice Charles-Cook.

- Han har et fint cv fra flere interessante adresser i England, og han har også været flittigt brugt i de seneste sæsoner, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Målmanden var ungdomsspiller i Arsenal, men spillede ingen førsteholdskampe for storklubben fra London.

Siden 2013 har han spillet ligakampe for Bury, Coventry og Swindon og har også været forbi Chelmsford og Nuneaton, der begge befinder sig uden for de fire øverste divisioner.

Reice Charles-Cook har foreløbig skrevet under på en aftale for resten af 2018 og skal kæmpe om spilletid med klubbens to øvrige målmænd, Sebastian Mielitz og Victor Smedsrud.

/ritzau/

Facebook
Twitter