Søren Frederiksen hjem til Viborg

Viborgs tidligere topscorer Søren Frederiksen vender nu tilbage til klubben for at være trænerassistent. - Et drømmejob, siger den gamle måltyv.

- Et drømmejob, siger Søren Frederiksen om posten som assistenttræner i Viborg.

Søren Frederiksen er blevet præsenteret som ny trænerassistent i Superligaklubben Viborg FF og bliver dermed makker til den nye cheftræner, Hans Eklund. Det bekræfter Viborg på sin hjemmeside.

- Vi har ønsket at få noget ny energi ind, og det må vi sige, at vi har fået. Hverken Hasse (Hans Eklund, red.) eller Søren har 100 års erfaring i det at være træner. Til gengæld har de en uvurderlig erfaring med som spiller på topplan, og ligesom det er tilfældet med unge spillere med et stort potentiale, så skal man også være åben for at give unge trænere med et stort talent chancen for at vise sig frem, udtaler Viborgs direktør, Morten Jensen.

Den gamle måltyv, der som aktiv huserede i blandt andet Viborg, Silkeborg og AaB, har gennem længere tid arbejdet på at blive løst fra trænerjobbet i 1. divisionsklubben Skive, og det er nu altså lykkedes for Viborg at købe ham fri.

- Det er et drømmejob for mig, og jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at vi nu har fundet en løsning som både Skive, VFF og jeg selv kan være tilfredse med. Der er ikke tvivl om, at VFF har en speciel plads i mit hjerte og den er bestemt ikke blevet mindre nu, udtaler Søren Frederiksen.

Samtidig er det også afgjort, at den tidligere Silkeborg- og FC Midtjylland-spiller Michael Hansen overtager trænerposten i Skive.

Den 35-årige Søren Frederiksen er med sine 139 mål den mest scorende spiller i Superligaen nogensinde. Aftalen med Viborg løber frem til 30. juni 2010.